1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔ/ΡΟΥ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΔΗΣ”

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΔΗΣ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-3-2015

ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΠΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:

  • ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
  • ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
  • ΜΑΚ/ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
  • ΕΛΠΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

 

11:00

ΕΛΠΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Α

11:50

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΜΑΚ/ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Β

ΔΙΑΛΕΙΜΑ 15’ ΛΕΠΤΩΝ

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

12:40

ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Α

ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Β

 

ΤΕΛΙΚΟΣ 

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

13:30

ΝΙΚΗΤΗΣ Α

ΝΙΚΗΤΗΣ Β

 

ΛΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 14:15

 

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

1)     Τα σωματεία υποχρεούνται να έχουν στην κατοχή τους και να καταθέσουν πριν την έναρξη του αγώνα στον διαιτητή την κατάσταση αθλούμενων μελών νόμιμα θεωριμένη .

2)     Η διάρκεια κάθε αγώνα είναι τριάντα (30) λεπτά.

3)     Επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός αλλαγών απαγορευμένης της επαναχρησιμοποίησης στον ίδιο αγώνα ποδοσφαιριστή που αντικαταστάθηκε.

4)     Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, υποχρεωτικά αναδεικνύεται νικητής με κτυπήματα πέναλτι. Αρχικά κτυπιόνται τρία (3) πέναλτι από κάθε ομάδα και αν επέλθει νέα ισοπαλία τότε κάθε ομάδα κτυπά από ένα πέναλτι μέχρι την ανάδειξη νικητή.

5)     Το σωματείο που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα του απονεμηθεί το Κύπελλο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΔΗΣ».  

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγο απώλειας διαχείρισης της προηγούμενης σελίδας της στο facebook έχει δημιουργηθεί μία νέα. 
Σκοπός της νέας σελίδα στο facebook είναι να αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της Καβάλας μαζί με την ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης
Σας προσκαλούμε να την ακολουθήσετε