ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-7-2016

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

                                                                                             ΚΑΒΑΛΑ 28/7/2016

ΚΑΒΑΛΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας που διατηρούν τμήματα υποδομής ότι:

α) Η δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα πρέπει να γίνει έως 9-9-2016.

β) τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή υποχρεούνται να συμμετέχουν στη συνάντηση που θα γίνει στις 15-9-2016 στα γραφεία της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ώρα 6:00 μμ με τον προπονητή τους και αν επιθυμούν και έναν παράγοντά τους.

γ) Η κλήρωση των αγώνων πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί στις 22-9-2016.

δ) Η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει στις 1-10-2016.

 

2. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι οι ομάδες των μικτών μας ομάδων Νέων και Παίδων θα συγκροτηθούν με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1-1-2001 έως και 31-12-2002 καθώς και από 1-1-2003 έως  και 31-12-2004 αντίστοιχα. Η πρώτη προπόνηση προεπιλογής θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πολυστύλου στις 19-9-2016. 

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγο απώλειας διαχείρισης της προηγούμενης σελίδας της στο facebook έχει δημιουργηθεί μία νέα. 
Σκοπός της νέας σελίδα στο facebook είναι να αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της Καβάλας μαζί με την ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης
Σας προσκαλούμε να την ακολουθήσετε