ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΔ/ΕΠΣΚ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα Διαιτητών στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών, υπό τον Πρόεδρο της Επιτροπής και εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Γιώργο Μπέη, θα παρουσιαστεί το video quiz με θέμα: «Υποσχόμενη – προφανής ευκαιρία» καθώς και περιπτώσεις offside.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των Παρατηρητών Διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική.

Η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα θα γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή rapid test 48 ωρών.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγο απώλειας διαχείρισης της προηγούμενης σελίδας της στο facebook έχει δημιουργηθεί μία νέα. 
Σκοπός της νέας σελίδα στο facebook είναι να αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της Καβάλας μαζί με την ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης
Σας προσκαλούμε να την ακολουθήσετε