ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τηρώντας τις δεσμεύσεις της, αλλά και τιμώντας την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναθέτει την διεξαγωγή ενός εκ των δύο αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου των Γυναικών με αντίπαλο τη Σλοβακία στην Ένωσή μας.

Ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας θα φιλοξενηθεί από τη γειτονική Ένωση της Δράμας.

Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στις 8 και 11  Νοεμβρίου 2018.

 

Η Ένωση μας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η φιλοξενία να είναι ανάλογη της τιμής που μας γίνεται από την ΕΠΟ.   

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγο απώλειας διαχείρισης της προηγούμενης σελίδας της στο facebook έχει δημιουργηθεί μία νέα. 
Σκοπός της νέας σελίδα στο facebook είναι να αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της Καβάλας μαζί με την ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης
Σας προσκαλούμε να την ακολουθήσετε