ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2020-2021 – ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΣΚ

Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίαση της στις 10 Απριλίου 2021, ματαιώνονται όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της σεζόν 2020-2021. 

Ως εκ τούτου, οι αγώνες που πρόλαβαν να διεξαχθούν για τα πρωταθλήματα της Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, αλλά και όλοι οι εναπομείναντες αγώνες αυτών των κατηγοριών δεν υπολογίζονται.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας και η οργάνωση τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τα σωματεία θα ενημερωθούν εντός της ημέρας για τις λεπτομέρειες της τηλεδιάσκεψης αυτής. 

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγο απώλειας διαχείρισης της προηγούμενης σελίδας της στο facebook έχει δημιουργηθεί μία νέα. 
Σκοπός της νέας σελίδα στο facebook είναι να αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της Καβάλας μαζί με την ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης
Σας προσκαλούμε να την ακολουθήσετε