ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ Η ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Σε μία όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Κιλκίς την Κυριακή το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος και το μέλος της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών και μέλος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Δημήτρης Ηλιάδης, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς.

 

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο, κ. Μαρία Τσίλογλου. Ο κ. Παπαδόπουλος, μετά τον σύντομο χαιρετισμό του, απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Κιλκίς που διακρίθηκαν κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017.

 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των Ενώσεων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και πολλοί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγο απώλειας διαχείρισης της προηγούμενης σελίδας της στο facebook έχει δημιουργηθεί μία νέα. 
Σκοπός της νέας σελίδα στο facebook είναι να αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της Καβάλας μαζί με την ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης
Σας προσκαλούμε να την ακολουθήσετε