Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην εταιρεία Elanco Hellas S.A. για το αθλητικό υλικό στους διαιτητές της Ένωσής μας.

 

Με εκτίμηση

 

Ε/Δ ΕΠΣ Καβάλας

Αξιότιμοι/ες Κύριοι/ες,

 

Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 09.00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες για τους αξιολογημένους διαιτητές των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Λάρισας, Θεσσαλίας, Καστοριάς, Γρεβενών, Τρικάλων, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Πρέβεζας-Λευκάδας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κερκύρας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας και Ηπείρου.

 

Επίσης, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μάθημα από το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Θάνο Νικολακόπουλο, ο οποίος είναι Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Εκγύμνασης Αξιωματούχων Διαιτησίας. Στο συγκεκριμένο μάθημα θα παραβρίσκονται ο κ. Σταύρος Μάνταλος, Επικεφαλής ΚΕΔ για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και ο κ. Αντώνης Καρατζίκας, υπεύθυνος Παρατηρητών Διαιτησίας Ερασιτεχνικών Κατηγοριών.

 

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από την COVID-19.

 

Με εκτίμηση, 

Ε/Δ ΕΠΣΚ

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστή η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της, κατόπιν απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής. 

Η νέα Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας απαρτίζεται από τους:

  • Πρόεδρος: Φώτιος Τερετίδης
  • Αναπληρωτής Πρόεδρος: Δημήτριος Κωνσταντάρας
  • Μέλος: Βασίλειος Καραβασίλης

Η Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται στα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας καλή επιτυχία στο δύσκολο και συνάμα σημαντικό έργο τους.

Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνουμε όλους τους διαιτητές ότι, την Δευτέρα 27-09-2021 και ώρα 19:00 στο Αναψυκτήριο «Προσκήνιο», στον αρχαίο χώρο των Φιλίππων, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

 

Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται κατά της COVID-19.

 

Με Εκτίμηση,

 

H Ε.Δ. Ε.Π.Σ Καβάλας

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι πίνακες διαιτητών 1ης, 2ης, 3ης κατηγορίας και προχωρημένου σταδίου, καθώς επίσης βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας 1ης, 2ης, 3ης κατηγορίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.

 

Διαιτητές

 

1ης Κατηγορίας
2ης Κατηγορίας
3ης Κατηγορίας
Προχωρημένου Σταδίου

 

Βοηθοί Διαιτητές

 

1ης Κατηγορίας
2ης Κατηγορίας
3ης Κατηγορίας

 

Εκπαιδευτές Διαιτητών

 

Εθνικοί Εκπαιδευτές

 

Παρατηρητές Διαιτησίας

 

1ης Κατηγορίας
2ης Κατηγορίας
3ης Κατηγορίας

Σήμερα ήταν η σειρά των βοηθών διαιτητών να πραγματοποιησουν τα τεστ φυσικής κατάστασης (FIFA test) με παρουσία της ΚΕΔ ΕΠΟ. Άπαντες πέρασαν με επιτυχία αλλα και χαρακτηριστική άνεση την δοκιμασία και είναι ετοιμοι να οριστουν σε τοπικό αλλακ εθνικο επίπεδο.Η Ε.Δ της Ε.Π.Σ ΚΑΒΑΛΑΣ τους συγχαίρει για την προσπάθεια και τους εύχεται ολοψυχα να έχουν μια καλή και γεμάτη χρονιά.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Με πρωτοβουλία των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας πραγματοποιήθηκε προσομοίωση εξετάσεων στους ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2020-2021, με την συμμετοχή όλων των αξιολογημένων διαιτητών που βρίσκονται στη δύναμή της.

Η διαδικασία έγινε στα πρότυπα της ΚΕΔ/ΕΠΟ και η εξέταση πραγματοποιήθηκε σε ηλεκτρονική online πλατφόρμα. Το τεστ περιείχε είκοσι (20) ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων σε περιορισμένο χρόνο. Στη συνέχεια έγινε τηλεδιάσκεψη, ώστε να γίνει ανάλυση και επεξήγηση τόσο των θεμάτων όσο και της διαδικασίας. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και τα τρία μέλη της επιτροπής, κ.κ. Μάνταλος Κωσταντάρας και Καραβασίλης,  οι οποίοι τοποθετήθηκαν και έδωσαν οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία όλων των αξιολογημένων διαιτητών, που σε λίγο καιρό θα εξεταστούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Τέλος δόθηκαν οδηγίες για τα φιλικά προετοιμασίας που γίνονται αυτή την περίοδο, καθώς και για το υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσίευσε η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας.

 

(Στιγμιότυπο από την τηλεδιάσκεψη των διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας) 

Παρακαλούνται όσες ομάδες επιθυμούν να διευθύνουν τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας τους διαιτητές της ΕΠΣ Καβάλας, να έρθουν σε επικοινωνία με την Επιτροπή Διαιτησίας αυτής.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Σταύρο Μάνταλο (τηλέφωνο επικοινωνίας 6948887721), ή στον αναπληρωτή πρόεδρο αυτής, κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα (τηλέφωνο επικοινωνίας 6972101956), προκειμένου να οριστεί μία διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει το φιλικό τους αγώνα.