Από την ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας αυτής θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν έως το έτος 2006 (16 ετών) και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο κ. Μπέης Γιώργος, πρόεδρος της Ε.Δ / Ε.Π.Σ. Καβάλας και Εκπαιδευτής Διαιτησίας. 

Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τα παρακάτω δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας www.epskavalas.gr (έγγραφα διαιτησίας) και είτε να την καταθέσουν συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 28) ώρες 10:00 με 14:00, είτε να την αποστείλουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά με email στο epskavalas19@gmail.com 

 

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.       Αίτηση (δείτε την εδώ)

2.       Έντυπο Δήλωσης προσωπικών δεδομένων προς την ΕΠΣ Καβάλας θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την δήλωση προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας (δείτε την εδώ)

3.       Πιστοποιητικό γέννησης πρόσφατης έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr)

4.       Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

5.       Αντίγραφο ποινικού μητρώου πρόσφατης έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ με την επισήμανση να είναι για την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ). Για αιτούντες που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας δεν απαιτείται.

6.       Αντίγραφο ή Βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής)

7.       Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, πρόσφατης έκδοσης από Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία. Επισημαίνεται πως οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι τη λήξη της.

 

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα εξής δικαιολογητικά:

Α. κατάθεση άδειας παραμονής ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για τη γνησιότητά της από ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα και

Β φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής τους, επικυρωμένο από δικηγόρο για τη γνησιότητά του.

Η σχολή αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα συγκέντρωσης διαιτητών στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας και τα μαθήματά της θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο Τρίτη και Πέμπτη με ώρα έναρξης 19:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν mail στο epskavalas19@gmail.com  ή να απευθύνονται στο τηλέφωνο της ΕΠΣ Καβάλας 2510222751.


 

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 3 Aυγούστου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», οι αγωνιστικές δοκιμασίες των Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης, 2ης και 3ης Κατηγορίας των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Έβρου, Θράκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Μακεδονίας και Κιλκίς, παρουσία μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας συγχαίρει όλους τους Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές για την επιτυχία τους στις αγωνιστικές δοκιμασίες και ιδιαιτέρως τα μέλη της, κ.κ. Τσιάρα Παναγιώτη Ραφαήλ, Μυλοπούλου Αναστασία, Τσιλίκα Αναστάσιο, Κατσίνη Ανάργυρο, Καρασαββαΐδη Αναστάσιο, Σακάλογλου Λάμπρο, Δεδονάκη Κωνσταντίνο, Ζαχαριά Ανδρέα και Γεωργαντέλη Ιωάννη και τους εύχεται μια καλή και παραγωγική διαιτητική χρονιά με επιτυχίες.

Επίσης, συγχαίρει την προσφάτως επιλεγείσα ΚΕΔ/ΕΠΟ και ιδιαιτέρως το μέλος της, Καβαλιώτη κο. Σταύρο Μάνταλο, ο οποίος αναλαμβάνει Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας και εύχεται σε όλα τα μέλη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Τέλος, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή των αγωνιστικών δοκιμασιών τους εξής: το Δήμο Καβάλας και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κο. Βακιρτζή Κωνσταντίνο, για την δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου, το Διοικητή του Γ.Ν. Καβάλας κο. Κλειτσιώτη Κωνσταντίνο για την δωρεάν παροχή ιατρικής κάλυψης κατά την διάρκεια των αγωνιστικών δοκιμασιών και ιδιαιτέρως τον Καρδιολόγο του Νοσοκομείου κο. Μήττα Ιωακείμ, το Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης «ΛΥΔΙΑ» για την δωρεάν παραχώρηση του ασθενοφόρου τους κατά την διάρκεια των αγωνιστικών δοκιμασιών, τον έμπορο λαϊκών αγορών κο. Τσιτσιλικάκη Χρήστο για την δωρεάν παροχή φρούτων και τέλος το εστιατόριο «La Rocca» για την παροχή νερών και σάντουιτς για τους αγωνιζόμενους διαιτητές.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει την Διαιτητική Ομάδα για τον 42ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, μεταξύ των ομάδων ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 και ώρα 17:30, στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε η Διεθνής Κα. Μυλοπούλου Αναστασία, με Βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Γεωργαντέλη Ιωάννη  και Σακάλογλου Λάμπρο. Τέταρτος Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Μαγγίνας Σταύρος.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που μία γυναίκα διαιτητής θα διευθύνει τελικό της ΕΠΣ Καβάλας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στη Διαιτητική ομάδα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι την Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα Διαιτησίας στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση, από την Επιτροπή Διαιτησίας θα παρουσιαστεί το video της ΚΕΔ/ΕΠΟ με θέμα τα μαρκαρίσματα καθώς και περιπτώσεις offside. Επιπλέον θα γίνει ανάλυση και συζήτηση φάσεων από αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των Παρατηρητών Διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι επιβεβλημένη. Η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα θα γίνεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε νόσησης, είτε με rapid test 48 ωρών και εντός της αίθουσας είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν την Διεθνή μας Διαιτητή (FIFA) Αναστασία Μυλοπούλου για τον ορισμό της ως 4η Διαιτητής στην αναμέτρηση της 12-4-2022, στην Πρίστινα του Κοσόβου, μεταξύ των εθνικών ομάδων γυναικών ΚΟΣΟΒΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2023.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της όπως και στην υπόλοιπη Διαιτητική ομάδα.   

                                                                       

 

                                                                                       Εκ της Ε/Δ ΕΠΣ Καβάλας

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα Διαιτησίας στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση από την Επιτροπή Διαιτησίας θα παρουσιαστεί το video quiz με θέμα παίξιμο της μπάλας με το χέρι, καθώς και περιπτώσεις offside. Επιπλέον θα δοθούν οι απαντήσεις για το προηγούμενο video quiz που αφορούσε την Υποσχόμενη και Προφανή ευκαιρία.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των Παρατηρητών Διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική. Η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα θα γίνεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε νόσησης, είτε με rapid test 48 ωρών. Επιπλέον, εντός της αίθουσας είναι η υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα Διαιτητών στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών, υπό τον Πρόεδρο της Επιτροπής και εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Γιώργο Μπέη, θα παρουσιαστεί το video quiz με θέμα: «Υποσχόμενη – προφανής ευκαιρία» καθώς και περιπτώσεις offside.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των Παρατηρητών Διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική.

Η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα θα γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή rapid test 48 ωρών.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της, αντικαθίστανται ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας. 

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Μπέης Γεώργιος
  • Μέλος: Κούτλας Ιωάννης
  • Μέλος: Τσιλίκας Γεώργιος

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη της απελθούσας Επιτροπής Διαιτησίας για τη συνεργασία τους και εύχεται στα νέα μέλη αυτής κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο τους.