Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου έτους,  σας ενημερώνει για τις δραστηριότητές της που έλαβαν χώρα την τρέχουσα εβδομάδα: 

• Τη Δευτέρα 30-1-2023, στην αίθουσα εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκαν οι Γραπτές Εξετάσεις όλων των Μη αξιολογημένων Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών Διαιτησίας, υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Διαιτησίας. Η συμμετοχή ήταν μαζική και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν άκρως ενθαρρυντικά και πλήρως επιτυχημένα. 

• Την Τρίτη 31-1-2023 στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», υπό το φως των προβολέων, διεξήχθησαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) όλων των Μη αξιολογημένων Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών υπό την εποπτεία του υπεύθυνου εκγύμνασης διαιτητών κ. Καμπερίδη Φώτιου πτυχιούχου και πιστοποιημένου προπονητή αθλημάτων και την επίβλεψη της Επιτροπής Διαιτησίας. Όλοι οι συμμετέχοντες Διαιτητές περάτωσαν με επιτυχία τις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της Καβαλιώτικης Διαιτησίας. 

• Επίσης την Τρίτη 31-1-2023 και μετά το πέρας των αγωνιστικών δοκιμασιών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας των Διαιτητών, σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Καβάλας, με μαζική συμμετοχή των εν ενεργεία και μη Διαιτητών της δύναμής μας και με την παρουσία μελών της Ε.Ε. της ΕΠΣ Καβάλας. 

Η Επιτροπή Διαιτησίας εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη της να έχουν μια καλή, υγιή και επιτυχημένη χρονιά. 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ