1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, υλοποιώντας μία υπόσχεση που έδωσε στα σωματεία της Θάσου κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, προχώρησε σε μείωση των εξόδων διαιτησίας στους αγώνες της Θάσου. Ήταν ένα παράπονο που εκφράσθηκε από όλα τα σωματεία του νησιού και η Ένωση έδωσε άμεση λύση στο αίτημα του, αφού αυτό κρίθηκε πέρα ως πέρα δίκαιο.

2. Την ερχόμενη εβδομάδα η ΕΠΣ Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας θα εκταμιεύσουν το πρώτο χρηματικό ποσό που θα δοθεί στο σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, προκειμένου με αυτό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα για τη διαδικασία θεραπείας του νεαρού ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τζίνη. Το πρώτο ποσό που θα δώσει ο ταμίας της Ένωσης, κ. Τάσος Στεφανίδης στον πρόεδρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, κ. Κώστα  Βερζαμάνη, θα ξεπερνά κατά πολύ τις δύο χιλιάδες (2000) ευρώ. Η προσπάθεια αυτή που ξεκινά από την Επιτροπή Διαιτησίας θα έχει και συνέχεια, αφού η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας πρόκειται να διαθέσει για τον ίδιο λόγο ολόκληρο το ποσοστό που της ανήκει από τον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών περιόδου 2017 – 2018.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, για την πρόθεση που εκδήλωσε να συνδράμει και αυτή στην οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τζίνη.

4. Μετά την απολογία τους, επιβλήθηκαν οι εξής ποινές στους παρακάτω:

α. Ρούγα Κ., ποδοσφαιριστή του σωματείου Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος, με ποινή απαγόρευσης  στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες.

β. Λαφαζανίδη Νικόλαο, πρόεδρο του σωματείου Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος, με ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης.

γ. Σωματείο Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ. Επίσης, τιμωρεί το γήπεδο του σωματείου Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ με δύο αγωνιστικές μη τέλεσης αγώνων σε αυτό με αναστολή.

δ. Τουρασανίδη Ελευθέριο, προπονητή του σωματείου Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 με αυστηρή έγγραφη επίπληξη

ε. Φιλίππου Φίλιππο, προπονητή του σωματείου ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, με ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ με αναστολή.

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της αγωνιστικής 3-4/2/2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 13/02/2018 και ώρα 18:30 μ.μ.  στα γραφεία της Ένωσης τους παρακάτω:

α. ΣΙΜΑΝΙ Φ., εκπρόσωπο του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

β. Αντάρτη Βασίλειο, παράγοντα του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

γ. Σωματείο Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

δ. Κλεανθίδη Ματθαίο, προπονητή του σωματείου ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

ε. Μαδέση Θεόδωρο, προπονητή του σωματείου ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

στ. Μωραϊτη Κωνσταντίνο, προπονητή του σωματείου ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

ζ. Συναρίδη Χρήστο, παράγοντα του σωματείου ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

6. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή της εφηβικής ομάδας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, Μπλιώνη Νικόλαο, με μία αγωνιστική ημέρα.

7. Λόγω χρησιμοποίησης  του ίδιου γηπέδου ως έδρα τέλεσης αγώνων από τα σωματεία ΟΙ ΛΥΚΟΙ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/2/2018 και ώρα 15:15 μ.μ.

8.  Λόγω διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ την Κυριακή 11/2/2018, ο ποδοσφαιρικός αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ θα ξεκινήσει στις 13:15 μ.μ.

9. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ και ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ – ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ του Σαββάτου 10/02/2018 θα αρχίσουν στις 14:00 μ.μ. και  14:15 μ.μ.

10. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ – Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, που αρχικά ήταν να διεξαχθεί ημέρα Σάββατο και τροποποιήθηκε, επανέρχεται στο αρχικό πρόγραμμα και θα διεξαχθεί τελικά και οριστικά το Σάββατο 17/02/2018 στις 15:15 μ.μ.

11. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ. καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι  από 01/01/2005 και μετά στο γήπεδο Ν. Καρβάλης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προπόνηση προεπιλογής των μεικτών ομάδων ΕΠΣ Καβάλας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Ενωσιακούς μας προπονητές ή την Τεχνική Επιτροπή Μεικτών Ομάδων.