1. Οι δυο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ και ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στις 15:30 μ.μ..

2. Τιμωρείται το σωματείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ με χρηματικό πρόστιμο 100 € και αποκλεισμό του γηπέδου του για 2 αγωνιστικές με αναστολή. 

3. Κλήθηκαν και προπονήθηκαν με την ομάδα προεπιλογής της Εθνικής Παίδων Κ-14 οι Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές, Νικόλαος Μεσίνης, Σάββας Δεληγιαννίδης, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Ιωάννης Ζαχαρής. Οι ανωτέρω ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν και προπονήθηκαν, την Πέμπτη 21/2/2019, στο Εθνικό γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/2/2019 στις 15:00 μ.μ..

5. Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 οι μεικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16 υποδέχονται, στο Ενωσιακό Αθλητικό μας Κέντρο στα Αμισιανά, τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου. Η ομάδα Κ-16 της Ένωσής μας με νίκη κατακτά την πρώτη θέση στον όμιλό της και προκρίνεται στην Β´ φάση του θεσμού, που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

6. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της δύναμής μας ότι, είναι υποχρεωμένα να έχουν συμπληρωμένα και κατατεθειμένα στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, όλα τα στοιχεία που απαιτεί ο νόμος. Διευκρινίσεις και απαραίτητα έντυπα μπορούν τα σωματεία να βρουν και να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας.