1. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας απέστειλε αίτημα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για την άμεση λειτουργία στην πόλη μας αναθεωρητικής σχολής για προπονητές που είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA C. Παράλληλα, ζήτησε τη διοργάνωση σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA B, καθώς σήμερα στο νομό μας υπάρχουν πολλοί προπονητές - κάτοχοι διπλώματος UEFA C, οι οποίοι επιθυμούν  την αναβάθμιση  του πτυχίου τους.

2. Καλείται την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στις 18:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας ο ποδοσφαιριστής  του σωματείου ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ, κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, για διευκρινίσεις.

3. Επειδή  τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι υψηλό, παρακαλούνται τα σωματεία να μην καταθέτουν  αίτημα αλλαγής του προγράμματος τέλεσης των αγώνων τους, εκτός από περιπτώσεις που προβλέπει το αθλητικό δίκαιο.

4. Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης  του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας 2018 – 2019. Τα ζευγάρια είναι ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ και ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ.

5. Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019 διεξάγονται με πρωτοβουλία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με τον ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και τον Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, δύο ποδοσφαιρικά τουρνουά για ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας Κ-8 και Κ-10. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο βοηθητικό γήπεδο του ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.