Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνονται γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας 2023-2024.

Ορισμοί Διαιτητών 2ης αγωνιστικής Πρωταθλημάτων ΕΠΣΚ (30/09 - 01/10/2023) 
Η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διευκρινίζει ότι, μετά από ενημέρωση που είχε από το αρμόδιο τμήμα της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την έκδοση των νέων ταυτοτήτων αλλά και την μη επικύρωση των ταυτοπροσωπιών μέσω των πιστοποιητικών γέννησης από τα ΚΕΠ, λόγω της νέας διαδικασίας για έκδοση ταυτότητας, από σήμερα (27/09) οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής θα μπορούν να εφαρμόζουν την παρακάτω διαδικασία:
 
1. Η Γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας θα αποδέχεται τα πιστοποιητικά γέννησης χωρίς ταυτοπροσωπία, αλλά με ταυτόχρονη κατάθεση της ταυτότητας ενός εκ των εχόντων την  γονική μέριμνα (μητέρας ή πατέρα). 
 
2. Αποτελεί υποχρέωσή τόσο των γονέων και των ποδοσφαιριστών, όσο και των σωματείων που εγγράφουν τους αθλητές/αθλήτριες στη δύναμή τους, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας που θα εκδώσουν. Άλλωστε, αυτό προβλέπεται ρητά, τόσο από την ελληνική νομοθεσία για όσους είναι 12 ετών και άνω, όσο από τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ. 
 
3. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης (αν δηλαδή δεν προσκομιστεί το ΑΔΤ όταν αυτό εκδοθεί) τα ΔΑΙ των ποδοσφαιριστών/ριών κινδυνεύουν με ανάκληση.

Από την Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν νέες προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2023-2024. 

Πιο συγκεκριμένα, στις 15:30 στο γήπεδο του Μακεδονικού Αμισιανών στα Αμισιανά θα διεξαχθεί προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών για την κατηγορία Κ-16. Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Ακαδημίας ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (MUNDIALITO) στα Αμισιανά θα πραγματοποιηθεί προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών για την κατηγορία Κ-14. 

Διευκρινίζεται, επίσης, από την Επιτροπή ότι, για την επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις φετινές μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16, είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους στις προπονήσεις που διεξάγονται και θα διεξαχθούν στη συνέχεια. 

Από την Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-συζήτηση στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας για την οργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομής της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024. 

Παρακαλούνται όλα τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024 να δώσουν το παρών στη συνάντηση διά του υπευθύνου τους για τα τμήματα υποδομών, ώστε να γίνει ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός. 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνονται γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας 2023-2024.

Ορισμοί Διαιτητών 1ης αγωνιστικής Πρωταθλημάτων ΕΠΣΚ (23-24/9/2023) 

Ενδιαφέροντες αγώνες προέκυψαν από την κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία παραγόντων των ομάδων.

Τα ζευγάρια των αγώνων της Α' Φάσης, όπως προέκυψαν από την κλήρωση, έχουν ως εξής:

 1. ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ - Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 2. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ - ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ
 3. ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
 4. ΚΑΒΑΛΑ 2004 - Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ
 5. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ - ΠΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
 6. Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ
 7. ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ
 8. ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ - ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ
 9. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ - ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
 10. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ
 11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ
 12. ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Β - ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ
 13. Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ - ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
 14. Α.Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Όσον αφορά την κλήρωση των αγώνων για τις ομάδες της Θάσου, αυτή έχει ως εξής:

 1. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ - ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
 2. Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ
 3. ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ - Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

 

Οι αγώνες της Α' φάσης του Κυπέλλου είναι μονοί και θα διεξαχθούν στις 25/10/2023 σε ώρα που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.