Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας υπενθυμίζει σε όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, η προθεσμία (καταληκτική ημερομηνία) για την υποβολή οριστικής αίτησης για το μητρώο αθλητικών σωματείων έτους 2023 λήγει στις 30/6/2023.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων να μεριμνήσουν του ζητήματος, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία και συμμετοχή του σωματείου τους στις διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024. 

 

 

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό στους κάτωθι προπονητές ότι, οι προπονητικές τους ταυτότητες τριετούς διάρκειας (2022-2024) έχουν αποσταλεί από την Ε.Π.Ο. και μπορούν να τις παραλάβουν από τα γραφεία της Ένωσης, στις ημέρες και ώρες λειτουργίας αυτών. 

Πρόκειται για τους εξής προπονητές:

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
  • ΓΟΥΝΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στον προπονητή της Μικτής της ομάδας Κ-16, κο. Αχιλλέα Καρασαββίδη, για την απώλεια της μητέρας του Βασιλικής.  

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εύχονται δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του Αχιλλέα Καρασαββίδη σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την πολυαγαπημένη του μητέρα. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας

Έχοντας υπόψη του :

1. Την 63/23-05-2023 απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης

2. Τις διατάξεις των οικείων άρθρων του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Καβάλας

3. Τις διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας 

 

Π ρ ο σ κ α λ ε ί

Όλα τα σωματεία-μέλη της Ένωσης σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 08-07-2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ., στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας (Γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας) στα Αμισιανά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση πληρεξούσιων των σωματείων και έλεγχος απαρτίας των παρισταμένων μελών

2. Εκλογή τριών γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.

3. Έκθεση διοικητικού απολογισμού

4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού

5. Έκθεση οικονομικού απολογισμού

6. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

7. Έγκριση οικονομικού απολογισμού.

8. Έκθεση και έγκριση προϋπολογισμού επόμενου έτους

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Σάββατο 08-07-2023, στον ίδιο χώρο και ώρα 11:00 π.μ. Λογίζεται σε απαρτία ανεξάρτητα του αριθμού των παρευρισκομένων μελών και χωρίς νέα πρόσκληση.

 

Στα σωματεία-μέλη της Ένωσης θα διανεμηθούν, με μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου, όλες οι αναγκαίες πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα για την αντιπροσώπευση και συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ                              ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΙΡΤΙΛΙΔΗΣ

Το ταξίδι της Μικτής Ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας τελείωσε άδοξα στους προημιτελικούς, καθώς, παρά τη μεγάλη προσπάθεια και το σκληρό αγώνα που έδωσε, δεν τα κατάφερε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας, η οποία επικράτησε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και πήρε τελικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. 

Στο κατάμεστο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας, στο οποίο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου και ο νέος διοικητικός παράγοντας του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, Γιάννης Διαμαντίδης, οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Καρασαββίδη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Πέλλας αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι και με σκορ 4-3 πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η ομάδα της Καβάλας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Πριόνα (12'), όμως λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι με τον Χατζηδιαμαντή (36') έφεραν το παιχνίδι στην ισορροπία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ισόπαλο έως το τέλος.  

Η φετινή πορεία της Μικτής Ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας αποτελεί κίνητρο και πρότυπο για τη συνέχεια του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου σε επίπεδο μικτών ομάδων και έδειξε το δρόμο για την επιτυχία στις χρονιές που έπονται. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την προσπάθεια και το αγωνιστικό τους προφίλ. Η φετινή χρονιά για τις μικτές ομάδες μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει και αυτές οι εμφανίσεις είναι που έβαλαν ξανά το ποδόσφαιρο της Καβάλας στον ελληνικό χάρτη του αθλήματος.  

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει τη λειτουργία σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA Β, σε συνεργασία με το Τμήμα Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την ΕΠΣ Θράκης. 

Η πρώτη φάση της σχολής θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΣ Θράκης 5-11 Ιουλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (που βρίσκονται ΕΔΩ*) με email (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA Β, ΕΠΣ Καβάλας και Θράκης») στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τις 12/6/2023. Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη σχολή θα γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με νέα ανακοίνωση, καθώς αναμένεται επικοινωνία των επικεφαλής της Εκπαιδευτικής Ομάδας της ΕΠΟ με τις δύο ΕΠΣ για τις οργανωτικές λεπτομέρειες.