Παρακαλούνται οι κάτωθι προπονητές, όπως επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο διοικητικών υπηρεσιών της ΕΠΣ Καβάλας στο τηλέφωνο 6989852744, προκειμένου να παραλάβουν τις κάρτες τους τριετούς διάρκειας, που απέστειλε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 

Πρόκειται για τους εξής προπονητές:

  • ΛΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  • ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΜΑΝ
  • ΚΑΡΑΜΠΙΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται σε όλους αυτές τις γιορτινές ημέρες να γεμίσουν με αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη.

Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η έξοδος από τις σκοτεινές ημέρες της πανδημίας είναι κοντά και οφείλουμε όλοι να ατενίζουμε το μέλλον και τις ζωές μας με περισσότερό θάρρος και αισιοδοξία. 

Η Ανάσταση του Κυρίου να αποτελέσει σωματική και ψυχική ανάσταση για όλους σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την κοινωνία μας.    

Χρόνια πολλά με υγεία και Καλό Πάσχα.

 

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει άλλη μία ένταξη μέλους του διοικητικού της συμβουλίου σε Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά από αυτήν του Γιώργου Πριονίδη. 

Συγκεκριμένα, με απόφαση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος κατέχει τη θέση του Β' Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, αναλαμβάνει καθήκοντα μέλους της Διαρκούς Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Στην ίδια Επιτροπή θα βρίσκονται μαζί του και οι κ.κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος (πρόεδρος), Σάββας Δημητριάδης (αναπληρωτής πρόεδρος), Αναστάσιος Θέος (μέλος), Χρήστος Σίσκος - Μπούσκος (μέλος), Χαράλαμπος Ζελενίτσας (μέλος) και Νικόλαος Αυλωνίτης (μέλος). Ο κ. Δημήτρης Ηλιάδης έχει πρότερη εμπειρία από συμμετοχές σε Επιτροπές της ΕΠΟ, με πιο πρόσφατη την παρουσία του σε αυτήν της Ιδιότητας Μετεγγραφών. 

Με την ένταξη και του κ. Ηλιάδη στις Διαρκείς και Ειδικές Επιτροπές της Ομοσπονδίας, γίνεται εύκολα αντιληπτή η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία που αποπνέουν για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, οι διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες και αξίες των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας, γύρω από το ποδόσφαιρο. Πλέον, το Καβαλιώτικο στοιχείο στις τάξεις της Ομοσπονδίας είναι έντονο, δημιουργεί ασφάλεια και γεννά ελπίδες για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον στη χώρα μας. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του κ. Ηλίαδη, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάκαμψη και εξέλιξη τόσο του τοπικού, όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με απόφαση της κατά την υπ' αριθ. 2/10-4-2021 συνεδρίαση της, ανέθεσε στον Παρατηρητή Αγώνα για τα πρωταθλήματα Γ' Εθνικής Κατηγορίας και Α' Κατηγορίας Γυναικών την αρμοδιότητα διενέργειας ελέγχου των αποστολών ομάδων και των αξιωματούχων διαιτησίας, ως προς την υποβολή τους σε τεστ COVID-19, καθώς και την παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης καθενός ξεχωριστά. 

Ο Παρατηρητής αγώνα είναι αυτός που θα φέρει την ευθύνη εισόδου των αποστολών των ομάδων και των αξιωματούχων της διαιτησίας στην αθλητική εγκατάσταση και τα αποδυτήρια. 

Επιπλέον, βάσει της τροποποίησης του άρθρου 9, παρ. β της Οικονομικής Εγκυκλίου του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2020-2021, σχετικά με την αμοιβή των Παρατηρητών Αγώνων, ισχύουν τα κάτωθι:

  1. Ο Παρατηρητής που θα κινηθεί, στα πλαίσια του ορισμού του, εντός ορίων της ΕΠΣ που ανήκει, δεν θα λαμβάνει απολύτως καμία αμοιβή, εκτός των αποδεδειγμένων εξόδων μετακίνησης του (π.χ. διόδια, ferry-boat).
  2. Ο Παρατηρητής που θα κινηθεί, στα πλαίσια του ορισμού του, εκτός ορίων της ΕΠΣ που ανήκει, το ποσό που θα λάβει ως αμοιβή θα είναι στο σύνολο 30 ευρώ, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μετακίνησης του. 

Τέλος, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την κάλυψη από την ίδια την Ομοσπονδία του κόστους των τεστ COVID-19 για τους αξιωματούχους διαιτησίας και τους Παρατηρητές αγώνων των πρωταθλημάτων Γ' Εθνικής Κατηγορίας και Α' Κατηγορίας Γυναικών.

Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίαση της στις 10 Απριλίου 2021, ματαιώνονται όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της σεζόν 2020-2021. 

Ως εκ τούτου, οι αγώνες που πρόλαβαν να διεξαχθούν για τα πρωταθλήματα της Α', Β' και Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, αλλά και όλοι οι εναπομείναντες αγώνες αυτών των κατηγοριών δεν υπολογίζονται.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας και η οργάνωση τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τα σωματεία θα ενημερωθούν εντός της ημέρας για τις λεπτομέρειες της τηλεδιάσκεψης αυτής. 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά τον ταμία της, κ. Γιώργο Πριονίδη, για το νέο του ρόλο ως μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων της ΕΠΟ. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στα πλαίσια της λειτουργίας της και της δημιουργίας διαρκών και ειδικών Επιτροπών, επικύρωσε στις 10 Απριλίου 2021 τη νέα σύνθεση των Επιτροπών αυτών, στην οποία ο κ. Πριονίδης αναλαμβάνει την τιμητική και υψίστης σημασίας θέση του μέλους στη Διαρκή Επιτροπή Ασφάλειας και Γηπέδων. Στην ίδια Επιτροπή θα βρίσκονται και οι κ.κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης (Πρόεδρος), Βασίλης Φωτιάδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος), Βασίλειος Σπηλιώτης (μέλος), Νικόλαος Ανδρεαδάκης (μέλος), Μιχαήλ Κορδολέμης (μέλος) και Ιωάννης Διαμαντίδης (μέλος).

Η Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του κ. Πριονίδη, που με την παρουσία του στις Επιτροπές της ΕΠΟ κάνει ακόμα πιο έντονο το Καβαλιώτικο "χρώμα" στις τάξεις της Ομοσπονδίας και αναδεικνύει τις σημαντικές ικανότητες των διοικητικών παραγόντων του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.