Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την υπ' αριθ. 03/14-05-2021 συνεδρίασή της, ενέκρινε το υπ' αριθμ. 8/10-05-2021 πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, στις εισηγήσεις του οποίου, σχετικά με τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ ήταν η "Έκτιση ποινών διακοπέντων πρωταθλημάτων". 

Συγκεκριμένα η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε την έκτιση των ποινών αγωνιστικού αποκλεισμού για ποδοσφαιριστές, προπονητές και αξιωματούχους και τιμωρίας έδρας για τις ομάδες (εξαιρουμένων των χρηματικών) στους μη διεξαχθέντες αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Από την Υγειονομική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνονται γνωστές διευκρινιστικές οδηγίες, τις οποίες εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Οι οδηγίες αυτές έχουν ισχύ έως τις 2/8/2021. 

Δείτε τις οδηγίες στο επισυναπτόμενο αρχείο:

 

Διευκρινιστικές Οδηγίες Γ.Γ.Α. για την άθληση

 

 

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι πίνακες διαιτητών 1ης, 2ης, 3ης κατηγορίας και προχωρημένου σταδίου, καθώς επίσης βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας 1ης, 2ης, 3ης κατηγορίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.

 

Διαιτητές

 

1ης Κατηγορίας
2ης Κατηγορίας
3ης Κατηγορίας
Προχωρημένου Σταδίου

 

Βοηθοί Διαιτητές

 

1ης Κατηγορίας
2ης Κατηγορίας
3ης Κατηγορίας

 

Εκπαιδευτές Διαιτητών

 

Εθνικοί Εκπαιδευτές

 

Παρατηρητές Διαιτησίας

 

1ης Κατηγορίας
2ης Κατηγορίας
3ης Κατηγορίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας γίνονται γνωστά τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη δήλωση συμμετοχής στα Πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και θα διαρκέσουν μέχρι: 

  • την Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 14:00 μ.μ., για τις ομάδες της Α' Κατηγορίας
  • την Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 14:00 μ.μ., για τις ομάδες της Β' Κατηγορίας, καθώς και για τις συμμετοχές στο Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη δήλωση συμμετοχής σε Πρωταθλήματα και Κύπελλο της σεζόν 2021-2022 είναι τα εξής: 

  

1) Δήλωση συμμετοχής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία υποχρεωτικά στις αντίστοιχες ημερομηνίες που προβλέπουν οι προκηρύξεις.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΚ

 

2) Βεβαίωση περί μη οφειλής στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Καβάλας - ΕΠΟ (Χορηγείται από την ΕΠΣ Καβάλας).

 

3) Παράβολο συμμετοχής στο Κύπελλο ΕΠΣΚ πενήντα (50) €.

  

4) Ετήσια συνδρομή περιόδου 2021-2022 πενήντα (50) €.

 

5) Παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας διακόσια (200) € και Β’ κατηγορίας εκατόν πενήντα (150) €.

 

6) Παραχωρητήριο γηπέδου από τον φορέα στον οποίο ανήκει το γήπεδο.

 

7) Ακριβές αντίγραφο από το Βιβλίο Πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της σύνθεσης του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου και ακριβές αντίγραφο από το Βιβλίο Πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης της τελευταίας εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης. Τα σωματεία που έχουν νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο σε σχέση με τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που προσκόμισαν πέρυσι στην ΕΠΣ Καβάλας, είναι απαραίτητο να προσκομίσουν επιπλέον Πράξη Συναίνεσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων για κάθε ένα νέο μέλος της με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του. 

 

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ 

  

8) Δήλωση εκπροσώπου-Συνυποσχετικό διαιτησίας του σωματείου με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

 

ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 

9) Ονοματεπώνυμο προπονητή με τον οποίο είναι συμβεβλημένο το σωματείο σας (θα ακολουθήσει αργότερα με την παροχή Δελτίου Πιστοποίησης για παρουσία στον πάγκο της ομάδας).

 

10) Βεβαίωση χορηγών.

 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ

 

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να τα βρίσκουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας, είτε να τα παραλαμβάνουν από τη Γραμματεία αυτής. 

Σήμερα (28/7) το πρωί συναντήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κ. Γεώργιος Πριονίδης, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη. 

Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς και ζητήματα που απασχολούν την ΕΠΣ Καβάλας.  

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστή την προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ευθύνης της για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021-2022. 

Σε αυτήν βρίσκονται όλες οι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας για τη νέα σεζόν.

Η προκήρυξη είναι διαθέσιμη και στη σελίδα της ΕΠΣ Καβάλας, στην καρτέλα "ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" - "ΚΥΠΕΛΛΟ" - "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ".   

Παρακάτω θα βρείτε την προκήρυξη του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας της νέας σεζόν:

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ 2021-2022