Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνονται γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας και της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας - Β' Ομίλου ΕΠΣ Καβάλας 2023-2024.

Ορισμοί Διαιτητών 26ης αγωνιστικής Α' Κατηγορίας και 18ης αγωνιστικής Β' Κατηγορίας - Β' Ομίλου ΕΠΣΚ (13-14/04/2024) 

Στην Κομοτηνή βρέθηκε σήμερα (11/04) ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κος. Γιώργος Πριονίδης, προκειμένου να παραστεί σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κο. Χριστόδουλο Τοψίδη, καθώς και τους Προέδρους των κατά τόπους ΕΠΣ. 

 

Θέμα της συνάντησης ήταν η επικείμενη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά που αφορά τις κατηγορίες Κ-12 και Κ-14, στο οποίο θα συμμετέχουν πάνω από 400 παιδιά και έφηβοι από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Καβάλα το διάστημα 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024. 

 

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, που προάγει τον αθλητισμό και ωθεί τα παιδιά και τους νέους να γνωρίσουν καλύτερα και να ασχοληθούν πιο ενεργά με το ποδόσφαιρο. 

 

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης κος Στέλιος Ιγνατιάδης.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κατά την τελευταία συνεδρίασή της (09/04/2024), έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΚ (6-7/4/2024)

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνονται γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας και της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας 2023-2024.

Ορισμοί Διαιτητών 25ης αγωνιστικής Α' Κατηγορίας και 17ης αγωνιστικής Β' Κατηγορίας ΕΠΣΚ (06-07/04/2024) 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κατά την τελευταία συνεδρίασή της (04/04/2024), έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΚ 2023-2024 (3/4/2024)

Στη Β' φάση σταμάτησε η φετινή πορεία της μικτής ομάδας Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-0 από την ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στα Γιάννενα. 

Οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Ελευθεριάδη πάλεψαν δυνατά ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ απέναντι τους βρήκαν και έναν ανώτερο αντίπαλο, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η επικράτηση από πλευράς της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Ο πρόεδρος, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων, που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα στα Γιάννενα, συγχαίρουν όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team για την αξιόλογη και σημαντική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν. Μία προσπάθεια που έδειξε πολύ θετικά σημάδια εξέλιξης, ταλέντου και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομών της ευρύτερης περιοχής της Καβάλας.

 

(Φωτογραφία: proininews.gr)