Με πρωτοβουλία των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας πραγματοποιήθηκε προσομοίωση εξετάσεων στους ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2020-2021, με την συμμετοχή όλων των αξιολογημένων διαιτητών που βρίσκονται στη δύναμή της.

Η διαδικασία έγινε στα πρότυπα της ΚΕΔ/ΕΠΟ και η εξέταση πραγματοποιήθηκε σε ηλεκτρονική online πλατφόρμα. Το τεστ περιείχε είκοσι (20) ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων σε περιορισμένο χρόνο. Στη συνέχεια έγινε τηλεδιάσκεψη, ώστε να γίνει ανάλυση και επεξήγηση τόσο των θεμάτων όσο και της διαδικασίας. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και τα τρία μέλη της επιτροπής, κ.κ. Μάνταλος Κωσταντάρας και Καραβασίλης,  οι οποίοι τοποθετήθηκαν και έδωσαν οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία όλων των αξιολογημένων διαιτητών, που σε λίγο καιρό θα εξεταστούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Τέλος δόθηκαν οδηγίες για τα φιλικά προετοιμασίας που γίνονται αυτή την περίοδο, καθώς και για το υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσίευσε η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας.

 

(Στιγμιότυπο από την τηλεδιάσκεψη των διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας)