Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προβαίνει σε νέα ενημέρωση σχετικά με τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο της σεζόν 2020-2021, μετά και τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίαση της 18ης Ιανουαρίου 2021. 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές, εγκρίθηκε η τροποποίηση της διάρκειας της μετεγγραφικής περιόδου, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται έως και τις 31/3/2021, αντί για την 1/2/2021 που ίσχυε έως τώρα, η δυνατότητα διενέργειας εγγραφών/μετεγγραφών/επανεγγραφών κλπ. εσωτερικού χαρακτήρα για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία. 

Κατά συνέπεια, ο προγραμματισμός της ΕΠΣ Καβάλας για εξυπηρέτηση των σωματείων έως το τέλος Ιανουαρίου για τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών δεν υφίσταται πλέον. Ωστόσο, τα τηλέφωνα επικοινωνίας τόσο του υπεύθυνου Επικοινωνίας και διοικητικών υπηρεσιών, όσο και του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Καβάλας παραμένουν στη διάθεση των ενδιαφερομένων, ώστε να εξυπηρετηθούν για κάποια μετεγγραφή ποδοσφαιριστή κατόπιν ραντεβού μέχρι να λήξει η αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών της Ένωσης.