Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και την επανέναρξη αυτού της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, εύχεται ολόψυχα στις ομάδες - μέλη της καλή επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και κάθε επιτυχία στο, αναμφίβολα, δύσκολο έργο τους.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 η ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ξεκινάει το ταξίδι της στο πρωτάθλημα της Football League, μετά από έναν χρόνο και είκοσι ημέρες απραξίας, με τη θέληση για διάκριση να είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή. 

Λίγες ημέρες αργότερα, την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, ο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ο ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ και ο Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ επανεκκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, με στόχο να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε ένα ιδιαίτερο, βάσει συνθηκών, πρωτάθλημα. 

Η πρώτη επιτυχία για τις ομάδες της Ένωσης μας ήρθε, με την επιστροφή τους στα γήπεδα. Ευχή όλων και η επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών τους στόχων. Η ΕΠΣ Καβάλας είναι δίπλα στα σωματεία της και εύχεται να ολοκληρώσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στα εθνικά πρωταθλήματα με θετικό πρόσημο και πάνω απ' όλα με υγεία.