Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει τον Θεόδωρο Ζαγοράκη για τη συντριπτική επικράτηση και την εκλογή του ως πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 έλαβε 66 από τις 68 ψήφους στις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021, που διενεργήθηκαν για πρώτη φορά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, ανοίγοντας μία νέα σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και γεμίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες στο χώρο του τοπικού και εθνικού μας ποδοσφαίρου.  

Η ΕΠΣ Καβάλας δηλώνει υπερήφανη για την εποχή Ζαγοράκη που ξεκινάει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όντας ο δεύτερος Καβαλιώτης στην ιστορία της Ομοσπονδίας που αναλαμβάνει το τιμόνι της. Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του, με υγεία, υπομονή, επιμονή και όλες εκείνες τις αρετές που τον ανέδειξαν Πρωταθλητή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιπλέον, από την ΕΠΣ Καβάλας εκφράζονται συγχαρητήρια και στα νεοεκλεγέντα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και των άλλων οργάνων της ΕΠΟ, τα οποία θα πλαισιώσουν τον Θεόδωρο Ζαγοράκη και θα σηκώσουν μαζί του το ειδικό βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Καβάλας θα είναι αρωγός, με όποιον τρόπο μπορεί, στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του αθλήματος που θα επιδιώξει να πετύχει η νέα διοίκηση Ζαγοράκη και η οποία θα φέρει ξανά ημέρες υπερηφάνειας για το ποδόσφαιρο της χώρας.