Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης προς τα παιδιά, συμμετέχει στις δράσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού", το οποίο επιτελεί ένα σπουδαίο έργο εδώ και πολλά χρόνια.

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) - INTERSYC II», το "Χαμόγελο του Παιδιού" αναμένεται να πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στην Πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, από τις 08:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ., ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

 

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. 

 

Παρακαλούμε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, καθώς και τους απλούς πολίτες, να συμβάλλουν σε αυτήν την σημαντική δράση, που σκοπό έχει να σώσει ζωές σε μία δύσκολη εποχή για όλους μας. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή σε συνανθρώπους μας. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αιμοδοσία και τον προγραμματισμό των ραντεβού θα βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

 

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/drasi-ethelontikis-aimodosias-stin-kavala/