Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά τον ταμία της, κ. Γιώργο Πριονίδη, για το νέο του ρόλο ως μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων της ΕΠΟ. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στα πλαίσια της λειτουργίας της και της δημιουργίας διαρκών και ειδικών Επιτροπών, επικύρωσε στις 10 Απριλίου 2021 τη νέα σύνθεση των Επιτροπών αυτών, στην οποία ο κ. Πριονίδης αναλαμβάνει την τιμητική και υψίστης σημασίας θέση του μέλους στη Διαρκή Επιτροπή Ασφάλειας και Γηπέδων. Στην ίδια Επιτροπή θα βρίσκονται και οι κ.κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης (Πρόεδρος), Βασίλης Φωτιάδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος), Βασίλειος Σπηλιώτης (μέλος), Νικόλαος Ανδρεαδάκης (μέλος), Μιχαήλ Κορδολέμης (μέλος) και Ιωάννης Διαμαντίδης (μέλος).

Η Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του κ. Πριονίδη, που με την παρουσία του στις Επιτροπές της ΕΠΟ κάνει ακόμα πιο έντονο το Καβαλιώτικο "χρώμα" στις τάξεις της Ομοσπονδίας και αναδεικνύει τις σημαντικές ικανότητες των διοικητικών παραγόντων του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.