Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει άλλη μία ένταξη μέλους του διοικητικού της συμβουλίου σε Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά από αυτήν του Γιώργου Πριονίδη. 

Συγκεκριμένα, με απόφαση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος κατέχει τη θέση του Β' Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, αναλαμβάνει καθήκοντα μέλους της Διαρκούς Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Στην ίδια Επιτροπή θα βρίσκονται μαζί του και οι κ.κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος (πρόεδρος), Σάββας Δημητριάδης (αναπληρωτής πρόεδρος), Αναστάσιος Θέος (μέλος), Χρήστος Σίσκος - Μπούσκος (μέλος), Χαράλαμπος Ζελενίτσας (μέλος) και Νικόλαος Αυλωνίτης (μέλος). Ο κ. Δημήτρης Ηλιάδης έχει πρότερη εμπειρία από συμμετοχές σε Επιτροπές της ΕΠΟ, με πιο πρόσφατη την παρουσία του σε αυτήν της Ιδιότητας Μετεγγραφών. 

Με την ένταξη και του κ. Ηλιάδη στις Διαρκείς και Ειδικές Επιτροπές της Ομοσπονδίας, γίνεται εύκολα αντιληπτή η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία που αποπνέουν για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, οι διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες και αξίες των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας, γύρω από το ποδόσφαιρο. Πλέον, το Καβαλιώτικο στοιχείο στις τάξεις της Ομοσπονδίας είναι έντονο, δημιουργεί ασφάλεια και γεννά ελπίδες για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον στη χώρα μας. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του κ. Ηλίαδη, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάκαμψη και εξέλιξη τόσο του τοπικού, όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου.