Η ΕΠΣ Καβάλας κοινοποιεί την ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, σχετικά με προπονήσεις για νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το τμήμα Νέων της ομάδας. 

«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ενημερώνει ότι, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε, για την ανάδειξη ταλέντων από το Νομό Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής, θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για τη στελέχωση του τμήματος Νέων της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη, 2004, 2005 και 2006.

 

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο,  1, 2, και 3 Ιουλίου 2021 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου που διατηρεί η ΠΑΕ Α.Ο. ΚAΒΑΛΑ 1965, πίσω από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

 

Οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 6 το απόγευμα και απαραίτητα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό προπόνησης.

 

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 Νίκου Καραμπιμπέρη, κάτοχου διπλώματος UEFA-PRO».

 

ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965