Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστή η διάθεση προς όλα τα σωματεία των αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021-2022. 

Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις από τα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας στις ώρες λειτουργίας αυτών, προκειμένου να πραγματοποιούν οποιαδήποτε μεταβολή ποδοσφαιριστή. 

Λόγω των συνθηκών και των δυσκολιών που έχει προξενήσει η πανδημία σε όλα τα σωματεία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με απόφαση της η ΕΠΣ Καβάλας προέβη στην μείωση του κόστους του κάθε εντύπου, ορίζοντας την τιμή του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στα δύο (2) ευρώ/έντυπο. 

Τα έντυπα, κατά τη φετινή σεζόν, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

  • Μεταβολών Ελλήνων ποδοσφαιριστών
  • Για εγχώριες κινήσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών
  • Για διεθνείς κινήσεις Ελλήνων και αλλοδαπών ποδοσφαιριστών

Επίσης, γίνεται γνωστό σε όλα τα σωματεία ότι, σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, από την 1/7/2021 όλα τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας (Δ.Α.Ι.) ερασιτεχνών, είτε ΠΑΕ είτε σωματείων, θα είναι ορισμένου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια το ένα (1) έτος και μέγιστη τα πέντε (5) έτη. Κατ’ εξαίρεση, αποκλειστικά και μόνο η πρώτη εγγραφή ανηλίκων ποδοσφαιριστών, θα δύναται να είναι ορισμένου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια το ένα (1) έτος και μέγιστη τα επτά (7) έτη.

Με βάση τη συγκεκριμένη διάταξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστά τα παράβολα των μεταβολών όλων των ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2021-2022. Μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο.

 

 

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 2021-2022