Η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ότι, η προθεσμία κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών μπορούσαν να αγωνίζονται μόνο με την Κάρτα Υγείας στα Πρωταθλήματα αυτών, προς διευκόλυνση και αποσυμφόρηση του όγκου εργασίας των δελτίων, έχει λήξει. 

Κατά συνέπεια, από την επόμενη αγωνιστική (20-21/11/2021) δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες θα έχουν μόνον οι ποδοσφαιριστές που έχουν εκδώσει το νέου τύπου Δ.Α.Ι.. 

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να μεριμνήσουν του θέματος έγκαιρα, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους τα νέα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας των ποδοσφαιριστών τους για τους επόμενους αγώνες. 

Επιπλέον, γίνεται σαφές από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών ότι, τα αιτήματα για αλλαγές στο πρόγραμμα των πρωταθλημάτων θα γίνονται δεκτά μέχρι την Τετάρτη το πρωί πριν από κάθε Σαββατοκύριακο, ώστε να βγαίνει ένα σαφές πρόγραμμα αγώνων που δεν θα μπερδεύει τους παράγοντες, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. 

Τέλος, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους προπονητές ότι, κανένας προπονητής δεν θα μπορεί να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του χωρίς το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, το οποίο εκδίδεται από την ΕΠΣ Καβάλας, καθώς επίσης και αν ανήκει και σε δεύτερη ομάδα (ακαδημία ή ανδρική ομάδα). 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο - μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομών, κο. Δημήτρη Αμπατζή, στο τηλέφωνο 6946474346