Από την Ειδική Επιτροπή Προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου διοργανώνουν σχολή προπονητών UEFA C  η οποία  θα λειτουργήσει  στην Αλεξανδρούπολη  την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου 2022.

Η σχολή θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις. Η 1η φάση θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και θα έχει διάρκεια 7 ημερών, ενώ για την ημερομηνία διεξαγωγής της 2ης φάσης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές να καταθέσουν  τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και παράλληλα να στείλουν την αίτηση τους και στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να γίνει η αξιολόγηση των υποψηφίων και να ανακοινωθούν οι σχετικές ημερομηνίες διεξαγωγής της σχολής. 

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για σχολή UEFA C είναι:

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου

2. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών

3. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών

4. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο, όχι παλαιότερη των δύο (2) μηνών

5. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από καρδιολόγο, όχι παλαιότερη των δύο (2) μηνών

6. Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής

7. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ' Λυκείου τουλάχιστον

8. Ταυτότητα. Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους

9. Yπογεγραμμένη δήλωση  Π.Δ. Αξιωματούχων ομάδας 

10. Σύντομο βιογραφικό (πτυχία, προϋπηρεσία, κτλ.)

 

Όποιος δεν θα έχει καταθέσει ΟΛΑ τα παραπάνω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη σχολή.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

I. Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος προς την ΕΠΟ ο υποψήφιος προπονητής θα αναγράφει με κεφαλαία: «ΟΝΟΜΑ_ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΗΣ UEFA C_ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

II. Το σύνολο των δικαιολογητικών θα αποστέλλονται σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο (email) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι αριθμημένα και ονοματισμένα ως εξής (Κάθε έγγραφο/δικαιολογητικό θα πρέπει να μετατρέπεται ξεχωριστά σε μορφή PDF): 

1. ΑΙΤΗΣΗ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

2. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κλπ.

Εκτός των παραπάνω, παρακαλούνται οι υποψήφιοι προπονητές, μετά την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών, για τη διαδικασία αξιολόγησης του βιογραφικού τους να συμπληρώσουν επιπλέον και την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας το παρακάτω LINK:  

https://forms.office.com/r/XjnXAiuf5d 

 

Πληροφορίες στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα του γραφείου της Ε.Π.Σ. Ν. Έβρου 2551027657 & 2551031364.