Έπειτα από την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ-14 και Κ-12, ως Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή.

Είμαστε σίγουροι ότι η συνάντηση 400 και πλέον νέων ποδοσφαιριστών από όλη την Περιφέρεια θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, που μόνο κέρδος θα έχουν συμμετέχοντας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα συμμετάσχουν σας ενημερώνουμε ότι:

  • Για την κατηγορία Κ-14 οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν την Ε.Π.Σ. Καβάλας.
  • Για την κατηγορία Κ-12 σας ενημερώνουμε ότι ΠΛΕΟΝ θα υπάρχει βαθμολογία στο πρωτάθλημα των 2 ομίλων. Έτσι λοιπόν ο 1ος του Α ομίλου και ο 1ος του Β ομίλου θα είναι οι δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ε.Π.Σ.Καβάλας.

 

Η βαθμολογία θα ξεκινήσει από την  αγωνιστική 5/6 Νοεμβρίου και μετά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές στις κατηγορίες Κ-16 και Κ-14 θα αγωνίζονται με δελτίο αθλητικής ιδιότητας και ατομική κάρτα υγείας. Στην κατηγορία Κ-12  οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται με προσωρινό δελτίο αθλητικής ιδιότητας, που εκδίδεται από την ΕΠΣΚ και ατομική κάρτα υγείας. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση βρισκόμαστε στην διάθεσή σας.

 

Η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής