Από την Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας τονίζεται ιδιαίτερα ότι, για την πρώτη εγγραφή ανήλικων ποδοσφαιριστών που πρόκειται να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-14, είναι απαραίτητη η κατοχή/έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. 

Όσοι ποδοσφαιριστές σκοπεύουν να αγωνιστούν στο εν λόγω πρωτάθλημα και δεν διαθέτουν το ανωτέρω έγγραφο, θα πρέπει να σπεύσουν στα αστυνομικά τμήματα, ώστε να κλείσουν ραντεβού για την έκδοση Αστυνομικής Ταυτότητας. Τα Τμήματα Έκδοσης Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Διευθύνσεων είναι αρκετά απασχολημένα και τα ραντεβού παίρνουν αρκετό χρόνο. Κατά συνέπεια, όσο νωρίτερα προσέλθουν οι ενδιαφερόμενοι σε αυτά, τόσο πιο πιθανή η έγκαιρη έκδοση Αστυνομική Ταυτότητας.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Τμήμα Έκδοσης Ταυτοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας είναι 2510622286 και το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..