Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ήταν ο μεγάλος νικητής του Super Cup "Δημήτρης Ρουμελιώτης", ενός θεσμού που επέστρεψε στα αγωνιστικά δρώμενα της Καβάλας, με την επικράτηση του απέναντι στον ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ με σκορ 2-1. 

Ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2022-2023 άνοιξε το σκορ στο 8' με πέναλτι του Μαχαίρα και στο 54' διπλασίασε τα τέρματα του με τον Τουμανίδη, δίνοντας σαφές προβάδισμα στο σκορ. Στο 65' ο Βακιρτζής μείωσε για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας 2022-2023, αλλά η ομάδα του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση ως το τέλος του αγώνα, παρά την πίεση που άσκησε στην ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν στο συμβολικό αυτό θεσμό της ποδοσφαιρικής Καβάλας τη σημασία που του αξίζει, για να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος με τον καλύτερο τρόπο. 

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος ήταν η ιδανική για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και η προσέλευση του κόσμου μεγάλη, δίνοντας ένα όμορφο έναυσμα για την νέα αγωνιστική σεζόν.

 

(Φωτογραφία:  proininews.gr)