Ολοκληρώθηκε το τριήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, στα οποία συμμετείχαν διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές της Super League, παρουσία του John Ward, υπευθύνου της UEFA για τη σύμβαση διαιτησίας στην Ελλάδα, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου παραδόθηκαν τα σήματα των διεθνών διαιτητών, βοηθών διαιτητών στις και στους: Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, Σταύρο Μάνταλο, Γεώργιο Κύζα, Γεώργιο Κομίνη, Αναστάσιο Παπαπέτρου, Δαμιανό Ευθυμιάδη, Πολυχρόνη Κωσταρά, Χρήστο Ακρίβο, Αλέξανδρο Γρεβένη, Λάζαρο Δημητριάδη, Χασάν Κούλα, Ηλία Αλεξέα, Μιχαήλ Καρσιώτη, Ιωάννη Τουμπακάρη, Τρύφωνα Πετρόπουλο, Ευθαλία Μήτση, Ελένη Λαμπαδαρίου, Ελένη Αντωνίου, Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Χρυσούλα Κουρομπύλια, Παναγιώτα Κουτσουμπού, Ανδρονίκη Νιώτη, Μαρία Κουπαράνη και Κωνσταντίνο Κομματά. Απουσίαζαν οι Βασίλειος Χριστοδουλής και Κωνσταντίνος Κουτσογιάννος, που βρίσκονταν στο Βελιγράδι προσκεκλημένοι της UEFA για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σάλας.

Επίσης πραγματοποίηθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο ειδικά προσαρμοσμένο για τους διαιτητές από τον πικεφαλής εκπαίδευσης του προγράμματος ακεραιότητας της Sportradar Danny Sears και τον υπεύθυνο εκπαίδευσης της εταιρείαςγια την Ελλάδα Αλέξανδρο Γεροντικό, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Sportradar με την ΕΠΟ. 

Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τμήμα που αφορούσε στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων είχε το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χιού Ντάλας, ο οποίος στο τριήμερο των εργασιών επιχείρησε με τις παρουσιάσεις και τοποθετήσεις του να καλύψει ευρεία γκάμα θεμάτων και κυρίως όσα έχει παρακολουθήσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Στη διαδικασία συμμετείχαν ενεργά οι συμεμτέχοντες, είτε εκφράζοντας άμεσα την άποψή τους, είτε με τη συμμετοχή τους στις ομάδες εργασίες που δημιουργήθηκαν για σχολιασμό και τοποθετήσεις επί των διαφόρων θεμάτων.

Επιπλέον, έγινε ανάλυση του πλάνου προετοιμασίας και εκγύμνασης των διαιτητών και βοηθών διαιτητών από τον γυμναστή Δημήτρη Δαμασκηνό ενώ ομιλητές και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ Φρααγκίσκος Σωμαρακάκης, Χρήστος Γενναίος και Δημήτρης Νταμπώσης.