ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

α) Ενημερώνουμε τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής ότι στο αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων πρωταθλήματος, έχουμε αφήσει ανά τρείς περίπου αγωνιστικές, ένα κενό αγώνων έτσι ώστε τα σωματεία να διεξάγουν μέσα σε αυτό όλους τους αγώνες που τυχόν δεν διεξήχθησαν, διεκόπησαν η δεν έληξαν για οποιοδήποτε λόγο. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε μία συνεχή ροή στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

β) Θα μοιρασθεί σε όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, ειδικό έντυπο αξιολόγησης ποδοσφαιριστών, στο οποίο ο κάθε προπονητής θα αξιολογεί τους (10) δέκα καλύτερους ποδοσφαιριστές ανά κατηγορία και με τη λήξη των πρωταθλημάτων θα το παραδώσει στην Ένωση, έτσι ώστε οι Ενωσιακοί προπονητές με τη σειρά τους να το αξιολογήσουν και βάσει αυτών θα καλέσουν τους ποδοσφαιριστές για την επάνδρωση των μικτών μας ομάδων στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

γ) Το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-12 θα διεξαχθεί σε ένα μόνο γύρο.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

α) Στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-12, από τον πρώτο και δεύτερο όμιλο θα προκριθούν οι (4) τέσσερεις πρώτες ομάδες από την Α’ στη Β’ φάση. Αυτές στη συνέχεια θα αγωνισθούν μεταξύ τους «ΧΙΑΣΤΙ» σε μονούς αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο μέχρι αναδείξεως του πρωταθλητή.

Στον τρίτο όμιλο θα προκριθούν οι 4 πρώτες ομάδες, οι οποίες θα συνεχίσουν από την Α’ στη Β’ φάση ένα μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου, μέχρις αναδείξεως πρωταθλητή.

β) Στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-14, προκρίνονται οι (4) τέσσερεις πρώτες ομάδες από τον πρώτο όμιλο και οι δύο πρώτες ομάδες από τον δεύτερο και τρίτο όμιλο από την Α’ στη Β’ φάση.

Οι (8) οχτώ αυτές ομάδες στη συνέχεια θα συναντηθούν σε μονούς αγώνες κατάταξης μέχρις αναδείξεως του πρωταθλητή.

γ) Στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-16, προκρίνονται  από την Α’ στη Β’ φάση οι (4) τέσσερεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, οι οποίες στη συνέχεια θα συναντηθούν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες με σύστημα «ΧΙΑΣΤΙ», σε ουδέτερο γήπεδο μέχρις αναδείξεως του πρωταθλητή.

 

Για κάθε τι που δεν προβλέπεται από τα ανωτέρω ή υπάρχει σκέψη στη συνέχεια για καλύτερη διεκπεραίωση των πρωταθλημάτων, θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΚ.