Αγαπητοί συνάδελφοι, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί θερμά όλους τους παράγοντες του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μας και δεσμεύεται με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ποιοτική βελτίωση και κοινωνική καταξίωση των ερασιτεχνικών Σωματείων του νομού μας.

Επίσης, το Διοικητικό μας Συμβούλιο θα συνεργαστεί με όλα, ανεξαιρέτως, τα σωματεία μας, απονέμοντας δικαιοσύνη και κρατώντας ίσες αποστάσεις από αυτά. Για εμάς δεν υπάρχουν "δικά μας" και "δικά τους" σωματεία, δεν υπάρχουν φίλοι και αντίπαλοι, στο ποδόσφαιρο δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του.

Από σήμερα τα τηλέφωνα όλων των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου είναι στη διάθεση σας. Όποτε και όταν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας πρόβλημα. Τα γραφεία της Ένωσης θα είναι πλέον ανοιχτά για όλους σας. Η ΕΠΣ Καβάλας είναι το σπίτι σας και έτσι θέλουμε να την βλέπετε.

Θα προσπαθήσουμε από σήμερα να λύσουμε με αγαστή συνεργασία τα προβλήματα σας με όλους τους τοπικούς φορείς, Γ.Γ.Α., Ε.Π.Ο., Περιφέρεια, Δήμους.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας