Η νέα Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Χαράλαμπου Ευσταθιάδη αναφέρει τα εξής:

1.     Η αλλαγή των κλειδαριών στο γραφείο του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας έγινε γιατί ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος και οι συν αυτώ αρνούνταν επί μέρες να προσέλθουν για να παραδώσουν το αρχείο και το ταμείο της ΕΠΣ Καβάλας, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν τη λειτουργία και το έργο της νέας μας διοίκησης. Συνεπώς ας μη σηκώνει το θέμα με τις κλειδαριές ο πρώην πρόεδρος , γιατί μάλλον δεν τον συμφέρει, αντίθετα ενισχύει τις έως σήμερα ενδείξεις μας, ότι μάλλον φοβάται ότι θα βγουν «τα άπλυτά του» στη φόρα.

2.     Η θητεία της νέας μας διοίκησης τώρα μόλις άρχισε και θα διαρκέσει μια τετραετία, συνεπώς είναι προφανώς πρώιμο, αλλά και ταυτόχρονα αστείο, να αιτιάται ο πρώην πρόεδρος, ενώ ακόμη δεν προλάβαμε να αναλάβουμε, ότι «αναιρούμε υποσχέσεις».

3.     Ο πρώην πρόεδρος το έτος 1980 δεν γνώριζε πού βρίσκονται τα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας, οφείλει δε να ανακαλέσει στη  μνήμη του ότι κάποιοι από τα  μέλη της νέας διοίκησης ήταν αυτοί που πολλά χρόνια αργότερα τον πήραν από το χέρι και τον έκαναν πρόεδρο της, αλλά το αξίωμα ουδείς «εχθέτερος του ευεργετηθέντος» ισχύει και στην περίπτωση του.

4.     Είναι προφανές ότι η νέα διοίκηση έχει στις προτεραιότητες της το ευ αγωνίζεσθαι και το φίλαθλο πνεύμα, αλλά και την αποκατάσταση του πλουραλισμού και της πολυφωνίας, όπως και του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, για το λόγο μάλιστα αυτό μια από τις πρώτες ενέργειες της ήταν το ξήλωμα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που είχε εγκαταστήσει στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας ο πρώην πρόεδρος και οι συν αυτώ, για να παρακολουθούν εκ του μακρόθεν μέσω των κινητών τους τηλεφώνων ποιοι μπαίνουν και βγαίνουν από αυτά.

5.     Ο πρώην πρόεδρος μάλλον κρίνει εξ ιδίων στις αναφορές του για «ρεβανσισμό», «φθηνούς προσωπικούς στόχους» και «σάπιο σαρκίο», αφού η περιγραφή του αυτή αποδίδει απόλυτα στον τρόπο που πολιτεύθηκε ο ίδιος ως φθηνός παραγοντίσκος.

6.     Το ποδόσφαιρο δεν έχει την ανάγκη του ενός, έχει την ανάγκη των πολλών και η νέα διοίκηση με συλλογικότητα και δημοκρατικές διαδικασίες θα προχωρήσει το έργο και τους στόχους της με αρωγούς και παραστάτες όλα τα μέλη της ΕΠΣ Καβάλας χωρίς διακρίσεις.

 

Καβάλα, 18-08-2017

 

Παπαδόπουλος Μιχάλης,

Πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας