Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, πιστό στις αρχές του, βρίσκεται ήδη στη φάση της υλοποίησης όσων προεκλογικά εξήγγειλε, έχοντας ως στόχο και σκοπό την πρόοδο και ανύψωση του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, το Δ.Σ. συγκρότησε την Επιτροπή Θεμάτων Θάσου από εξέχουσες μορφές του Θασίτικου ποδοσφάιρου, όπως είναι οι κ.κ.:

Οικονόμου Θεόδωρος, τηλ. 6984603621

Διακουμής Παναγιώτης, τηλ. 6946344759

Γρετσίστας Δημήτριος, τηλ. 6974030697

Από σήμερα όλα τα σωματεία της Θάσου για την εξυπηρέτηση τους δεν χρειάζεται να βγαίνουν στην Καβάλα. Θα έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουν όλες τους τις δουλειές με τα μέλη της Επιτροπής όπως:

1.      Θα προμηθεύονται από την Επιτροπή τις αιτήσεις μεταβολών (Ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες) για την έκδοση των δελτίων τους.

2.      Θα προμηθεύονται τα έντυπα σύνθεσης του Διοικητικού τους Συμβουλίου

3.      Θα προμηθεύονται τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων υποδομών και ανδρών.

4.      Θα προμηθεύονται έντυπα καταστάσεων υγείας, τόσο για τα τμήματα υποδομής, όσο και για τα ανδρικά τμήματα.

5.      Θα συγκροτηθεί σώμα παρατηρητών αγώνων που θα καλύπτουν όλους τους αγώνες της Θάσου, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν την εντοπιότητα.

6.      Θα ενημερώνονται οι προπονητές για τα δικαιολογητικά έκδοσης των δελτίων πιστοποίησης, ώστε να κάθονται στον πάγκο της ομάδας τους.

7.      Θα ενημερώνονται οι παράγοντες αλλά και οι γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών για όλα τα θέματα που αφορούν τις μικτές μας ομάδες.

8.      Θα ελεγχθούν και θα καταγραφούν όλες οι ελλείψεις των γηπέδων του νησιού σε συνεργασία με το Δήμο Θάσου.

9.      Θα γίνονται παραστάσεις στις πλοιοκτήτριες εταιρίες για τα θέματα μετακίνησης των σωματείων μας από και προς τη Θάσο.

10.  Σε ακραίες καιρικές καταστάσεις, σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ένωσης θα δίνουν λύσεις ώστε να μη γίνονται άσκοπες μετακινήσεις των σωματείων, όταν δεν πρόκειται να διεξαχθεί ένας αγώνας.

Σε γενικές γραμμές, θέλουμε να γίνει γνωστό και κατανοητό απ’ όλους ότι η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας θέλει να τονώσει το ποδοσφαιρικό κύτταρο της Θάσου και να δώσει στο Θασίτικο ποδόσφαιρο, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους της θέση που τους αξίζει.

Καβάλα και Θάσος μαζί μπορούν να πετύχουν και τους πιο υψηλούς στόχους.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος