1.         Παρακαλούνται όλα τα σωματεία μας να επιδεικνύουν με προθυμία στο διαιτητή του αγώνα τη σύνθεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου, θεωρημένη από την ΕΠΣ Καβάλας, προκειμένου με τη σειρά του αυτός να επιτρέπει την είσοδο και την παραμονή ενός μέλους στον πάγκο της ομάδας του.

2.         Επιτρέπεται στις ομάδες να αριθμήσουν τις φανέλες των ποδοσφαιριστών τους με νούμερα από το (1) έως το (99). Με τον τρόπο αυτό δεν επιβαρύνονται οικονομικά τα σωματεία με το να αγοράζουν νέες ποδοσφαιρικές στολές όταν έχει καταστραφεί μια φανέλα με νούμερο από το (1) έως το (18), όπως γινόταν στο παρελθόν.

3.         Ο αριθμός των αλλαγών ποδοσφαιριστών σε έναν αγώνα είναι τέσσερις για κάθε σωματείο (τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα).

4.         Τα σωματεία μας έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν στο φύλλο αγώνα έως τέσσερις αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές και να χρησιμοποιούν όσους θέλουν από αυτούς (ως αλλοδαποί λογίζονται οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μη, καθώς και οι ομογενείς).

5.         Παρακαλούνται όλα τα σωματεία να ακολουθούν και να εφαρμόζουν πιστά τους κανονισμούς και τις διατάξεις που διέπουν το ποδόσφαιρο, προκειμένου να διευκολύνουν όλους τους εμπλεκόμενους για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, τόσο του Κυπέλλου, όσο και των Πρωταθλημάτων. Το ποδόσφαιρο αγαπητοί φίλοι ανήκει σε εσάς και από τη δική σας στάση και συμπεριφορά, κατά κύριο λόγο, θα εξαρτηθεί η επιτυχία της διεξαγωγής των τοπικών μας πρωταθλημάτων και κατ’ επέκταση θα έρθει η πρόοδος και η ανάπτυξη του.

6.         Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι στους επίσημους φιλικούς αγώνες, τους οποίους υποχρεωτικά μετά από αίτηση τους θα καλύπτουμε με διαιτητές, θα συντάσσεται Φύλλο Αγώνα και για να αγωνισθεί ένας ποδοσφαιριστής, θα κατατίθεται το δελτίο του και θα συμπεριλαμβάνεται στην κατάσταση υγείας.

7.         Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε να μειώσει το δυσβάσταχτο οικονομικά παράβολο των σωματείων που λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομής και δεν διατηρούν ανδρικό τμήμα, από τα τετρακόσια (400) ευρώ στα εκατό (100), τη στιγμή μάλιστα που το παράβολο στη Β’ Κατηγορία του πρωταθλήματος ανέρχεται στο ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ. Βέβαια, τα σωματεία αυτά υποχρεούνται ετησίως να καταβάλουν την συνδρομή τους, που ανέρχεται στα πενήντα (50) ευρώ.

8.         Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται κάθε επιτυχία στο προπονητικό team και τους υπευθύνους των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, που την Τετάρτη 30-08-2017 και ώρα 19:00 μ.μ. ξεκινούν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.