ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας έχει υποχρέωση να τηρεί το καταστατικό του σωματείου, καθώς και τους κανονισμούς, τις εγκυκλίους και το καταστατικό της ΕΠΟ. Στα πλαίσια της υποχρέωσης αυτής και για τη διασφάλιση της απαιτούμενης, εκ μέρους της ΕΠΟ, προστασίας του αυτοδιοίκητου των ποδοσφαιρικών σωματείων και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα, προχώρησε στην πρόσκληση τόσο του κ. Ευσταθιάδη, όσο και του ποδοσφαιρικού σωματείου ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, στο οποίο ανήκει, προς συμμόρφωση με το καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ αλλά και της ΕΠΣ Καβάλας.

Ο κ. Ευσταθιάδης μας εγκαλεί για την πρόθεση μας να υπηρετήσουμε το σωματείο της ΕΠΣ Καβάλας σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό του και οι κανονισμοί και το καταστατικό της ΕΠΟ, σε αντίθεση με όσα ο ίδιος έπραξε επί της θητείας του, κατά τη διάρκεια της οποίας η αυθαιρεσία, η ανομία και η κακοδιαχείριση βασίλευαν στα γραφεία μας. Ας είναι και «έχουν γνώση οι φύλακες».

Επισημαίνουμε ότι το σωματείο του ΒΥΡΩΝΑ ούτε εκφοβίζεται, ούτε απειλείται με διαγραφή από τη δύναμη της ΕΠΣ Καβάλας, αντίθετα υποστηρίζεται για να απεμπλακεί από την άνευ υπαιτιότητας του ανάμειξη του στην υπόθεση «Ευσταθιάδη».

Ανταποδίδουμε τους χαρακτηρισμούς που ανέξοδα διατυπώνει ο κ. Ευσταθιάδης σε βάρος της νέας διοίκησης σε έναν κατήφορο χωρίς προηγούμενο, με ύβρεις, ψευτιές και με λόγο διχαστικό και πρωτίστως αντιαθλητικό, που αρμόζουν όμως στην προσωπικότητα του πρώην προέδρου.

Και επιμένουμε, ότι εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε διοίκηση για όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣ Καβάλας, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, ανεξάρτητα του ποιός στήριξε ποιόν, με μοναδικό στόχο ενωμένοι και όλοι μαζί να πετύχουμε την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Καβάλα.

 

Καβάλα, 01-09-2017

Για το Δ.Σ.

Παπαδόπουλος Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας