Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, στην προσπάθεια της να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κίνητρο στα σωματεία της, αλλά παράλληλα να  επιβραβεύσει και τις δύο καλύτερες ομάδες της, που θα διακριθούν τόσο στο θεσμό του Κυπέλλου, όσο και σε αυτόν του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θεσμοθέτησε με απόφαση της τη διοργάνωση του SUPER CUP.

Από εδώ και στο εξής, κάθε καλοκαίρι η ποδοσφαιρική αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς θα ανοίγει με τη διεξαγωγή του SUPER CUP.

Στον αγώνα αυτό θα λαμβάνει μέρος ο πρωταθλητής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και ο Κυπελλούχος. Στην περίπτωση που Κυπελλούχος και Πρωταθλητής είναι η ίδια ομάδα, τότε τη θέση του Κυπελλούχου θα καταλαμβάνει ο φιναλίστ του Κυπέλλου.

Στον αγώνα που θα διεξάγεται σε γήπεδο το οποίο θα επιλέγει η διοργανώτρια αρχή, θα δίνεται επίσημος χαρακτήρας και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα ξεκινά με τη ποδοσφαιρική αυτή γιορτή του SUPER CUP.

Τα ανωτέρω, από εδώ και πέρα, θα συμπεριλαμβάνονται στους όρους διεξαγωγής πρωταθλημάτων και  κυπέλλου (προκήρυξη), όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου.

 

Ο Πρόεδρος

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος