Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 οι μεικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων ταξιδεύουν στην Κομοτηνή, προκειμένου να αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Θράκης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεικτών ομάδων ΕΠΣ.

Οι Ενωσιακοί μας προπονητές προπόνησαν τη Δευτέρα το απόγευμα τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νέων στα γήπεδα Ν. Καρβάλης και αυτούς των Παίδων στα γήπεδα του ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε η επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν τις αποστολές για τους αγώνες της Κομοτηνής, οι οποίοι θα αρχίσουν στις 13:00 μ.μ. για τους Παίδες και στις 15:00 μ.μ. για τους Νέους.

Επιλέχθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Παίδες: Παπαγιάννης, Λασκαράκης, Τσονάκας, Ορφανίδης, Ματσάγκος, Λυσσαρίδης, Ξανθόπουλος, Μεσίνης, Συμεώνιδης, Δούμας, Λάσκαρης, Παπαγεωργίου, Τζεράκης, Ματσάγκος, Βουδούρης, Δεληγιαννίδης, Ανθουλάκης, Δομνίδης

 

Νέοι: Μαϊμαρέλης, Χρόνης, Τσαλμάς, Κυριαζούδης, Γαβριήλ, Τουρεντζόγλου, Κουκούμης, Παρασκευάς, Νομικός, Βακιρτζής, Λόλης, Κλοκίδης, Κυζάκης, Λασκαράκης, Καραμεταξάς, Σιδηρόπουλος, Μπλιώνης, Ευθυμιάδης