ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσει όλους εσάς που αγαπάτε το ποδόσφαιρο, ασχολείστε με αυτό και επιθυμείτε να ενημερωθείτε για ότι σας απασχολεί γύρω από αυτό και δεν το γνωρίζετε. 


Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το δευτεροβάθμιο όργανο, των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού Καβάλας και εκπροσωπεί αυτά στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. 
Ιδρύθηκε το έτος 1930 και έκτοτε στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία τα οποία βρίσκονται στον πρώτο όροφο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο κέντρο της πόλεως Καβάλας.
 


Τα γραφεία μας έχουν την δυνατότητα να στεγάζουν επαρκώς τις υπηρεσίες μας και να φιλοξενούν συγκεντρώσεις, παραγόντων, προπονητών, διαιτητών, να γίνονται σ’ αυτά όλες σχεδόν οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων.
 
Ενώ ο εξοπλισμός με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθιστούν εύκολη και γρήγορη τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας των σωματείων μας τόσο σε σχέση με την
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ όσο και τις γενικότερες ανάγκες τους, σε σχέση με το τοπικό μας ποδόσφαιρο. 

Η γραμματεία λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας πλην Σαββατοκύριακου πρωινές ώρες καθώς και δύο απογεύματα, αυτά της Τρίτης και Πέμπτης, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των σωματείων, διαιτητών, προπονητών και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου.
 


Στα γραφεία λειτουργεί μία , (1) τηλεφωνική γραμμή,
 2510222751  η οποία λειτουργεί και ως FAX. 
Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να επικοινωνούν και μέσω του
 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκέπτονται όταν επιθυμούν την ιστοσελίδα www.epskavalas.gr

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ιστοσελίδα αυτή, σας ευχόμαστε καλή παραμονή, όσο και αν διαρκέσει αυτή στο χώρο που δημιουργήσαμε για σας. 


Με αθλητικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ.
Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ