Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους προπονητές για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να παρακολουθήσουν το αναθεωρητικό σεμινάριο, το οποίο θα γίνει στην Καβάλα στις 21 και 22 Ιουλίου 2018.

Το εν λόγω σεμινάριο υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι προπονητές που έχουν αποφοιτήσει επιτυχώς από σχολές οι οποίες λειτούργησαν μέχρι την 31/12/2017 και έλαβα διπλώματα UEFA A’, UEFA B’, καθώς και αυτοί της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι εξομοιούμενοι γυμναστές.

Για τους κατόχους διπλώματος UEFA C’ θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστό σεμινάριο και περί αυτού θα γίνει σχετική ενημέρωση.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως προπονητές, υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το αναθεωρητικό αυτό σεμινάριο, ώστε να προμηθευτούν τη νέα ταυτότητα τριετούς διάρκειας, που θα έχει ισχύ από το 2019 έως και το 2021. Η ταυτότητα αυτή θα εκδοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσα στο 2018 και αφού προηγουμένως αποσταλούν σε αυτήν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας δύο ημερών και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και τη Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στον πολυχώρο του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Καβάλας στην περιοχή των Αμισιανών.

Επειδή ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους, διότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι προπονητές άλλων συνδέσμων, ωστόσο προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του συνδέσμου Καβάλας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει την επιθυμία του, καταθέτοντας σχετική αίτηση και φωτοτυπία του διπλώματος του στους υπεύθυνους του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας με το αντίστοιχο παράβολο.

Τα παράβολα συμμετοχής έχουν ως εξής:

α. Για προπονητές που αποφοίτησαν μέχρι την 31/12/2016

·         UEFA B’, 80 ευρώ

·         UEFA A’, 120 ευρώ

β. Για προπονητές που αποφοίτησαν μέχρι την 31/12/2017

·         UEFA B’, 30 ευρώ

·         UEFA A’, 40 ευρώ

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως ακολούθως:

·         Σάββατο 21/7/2018, ώρα 12:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ.

·         Κυριακή 22/7/2018, ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

 

Γιώργος Σουφλέρης

Πρόεδρος Επιτροπής Προπονητών

ΕΠΣ Καβάλας